Siirry sisältöön

Tervetuloa Kulutusjuhlaan 9.2.2023!

Tervetuloa Kulutusjuhlaan! Kulutusjuhlassa paneudutaan kestävään kuluttamiseen: Miten tulevaisuudessa kulutamme? Miten voimme pidentää jo omistamiemme tavaroiden elinikää niin, että vältymme uuden hankkimiselta?

Tule kuulemaan ja inspiroitumaan kestävästä kuluttamisesta! Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. Kahvia ja pullaa on luvassa 50 ensimmäiselle. Tilaisuudessa ovat mukana mm. Ekotori, Turun kaupunki, ostavastuullisesti.fi, CoReorient ja Turun ammattikorkeakoulu.

Aika: 9.2.2023 klo 13–16
Paikka: SparkUp, Tykistökatu 4 B, Turku

Ohjelma päivittyy näille sivuille

Tilaisuus on osa Kuluttajakiertotalouden osaamisalusta -hanketta, joka helpottaa kiertotalouden palveluiden ja mahdollisuuksien löytämistä ja lisää kiertotalouden palveluiden näkyvyyttä. Hankkeessa kehitettävän alustan avulla kuluttajat voivat saada kodin tekstiileille ja kalusteille lisää elinaikaa kunnostamalla, korjaamalla ja huoltamalla.​ Alustan luovat Turun ammattikorkeakoulu, CoReorient ja Infine yhdessä yritysten, kuluttajien ja kolmannen sektorin kanssa. Hanketta rahoittaa työ- ja elinkeinoministeriö.